• Slider

Infomarkt

Tijdens de pauze staan er diverse stands op de infomarkt van organisaties die Olijf een warm hart toedragen.

Wie staat er op de infomarkt?

GreenYourself
Bij GreenYourself laten we zien hoe makkelijk het is om vitale voeding met meer groente en fruit op je dagelijkse menu te zetten, bij voorbeeld in de vorm van een Groene Smoothie.

Tijdens de Olijfdag op 7 oktober ben je welkom om een gezonde groene smoothie te komen proeven en kennis te maken met de BIANCO hogesnelheidsblenders. Met deze blenders maak je smoothies, verse soepen, notenmelk, vruchtenijs en de heerlijkste spreads in een handomdraai. 

Een goede blender (of juicer) is best een investering. Heldere informatie helpt je in je keuze. Wil je weten wat belangrijke verschillen zijn tussen een blender en een juicer? Wat doet het één voor je lichaam en wat doet het ander? Wij informeren je er graag over. En natuurlijk kun je gratis groene smoothies proeven bij GreenYourself!

Over GreenYourself
GreenYourself is een initiatief van Brenda Bas. Brenda is vitaliteitscoach, begeleidt persoonlijke groeiprocessen van mensen en werkt vanuit een basis van natuurlijke voeding.

GreenYourself organiseert maandelijkse workshops over Vitale Voeding & Groene Smoothies, én GreenYourself is distributeur in Nederland van de BIANCO hogesnelheidsblenders: top kwaliteit blenders, ontwikkeld in Duitsland. Voor meer info: www.greenyourself.nl  

Ruby and Rose
Stichting Ruby and Rose heeft als doel het werven van fondsen voor onderzoeksprojecten. Dit zijn onderzoeken op het gebied van diagnostiek en behandeling van alle vormen van gynaecologische kanker en het voeren van voorlichting over deze vrouwenkankers.

Ruby and Rose heeft hiervoor ook een webshop met leuke artikelen, waarvan de opbrengst wordt gebruikt voor de financiering van onderzoek. Op de Olijfdag zijn zij aanwezig met een stand. Hier kun je informatie krijgen over de stichting en haar activiteiten. Er zijn ook een aantal artikelen uit de webshop te koop. Kijk voor meer informatie op www.rubyandrose.nl.