• Slider

Olijf Congresdag 2019

Op zaterdag 28 september 2019 vond de tweejaarlijkse Olijf Congresdag plaats in Woudschoten te Zeist. Het thema van deze dag was ‘Late gevolgen’- tijdens en na de behandeling van gynaecologische kanker'.

De komende tijd vind je op deze pagina steeds meer verslagen van alle lezingen en sessies. Houd de website dus in de gaten!

Lees het verhaal van Judith, van de voorzijde van de uitnodiging. >>

Verslagen sessies Olijf Congresdag 2019

  • 4 korte pitches in de grote zaal >>
    Brigitte Slangen, voorzitter Werkgroep Oncologische Gynaecologie (WOG) en gynaecoloog-oncoloog MUMC, Samantha de Bruin, verpleegkundig specialist en betrokken bij de tumorwerkgroep gynaecologische oncologie V&VN, Mirjam van Belzen, belangenbehartiger kwaliteit van leven bij NFK (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties) en Froukje Potijk, oncologie- en oedeemfysiotherapeut Cancer Care Center Amsterdam.
  • Seksualiteit (plenair) >>
    Eveline Stallaart is Psycholoog en Seksuoloog en sinds 2013 heeft ze haar eigen seksuologie praktijk in Amsterdam: ESSH. Eveline verschijnt regelmatig op tv o.a. als vaste expert van RTL Boulevard en schrijft voor verschillende kranten en magazines o.a. Telegraaf, VROUW, VIVA & Ouders van nu.