Deel via

Petra van Ruitenbeek, ergotherapeut, en Niki Seldenrijk, fysiotherapeut, geven de workshop 'Omgaan met dagelijkse en mentale vermoeidheidsklachten.'

Niki Seldenrijk en Petra van Ruitenbeek

Petra en Niki Middel

Hallo! Wij zijn Petra van Ruitenbeek (Ergotherapeut) en Niki Seldenrijk (Fysiotherapeut) en wij zijn onderdeel van het multidisciplinaire revalidatieteam van Rijndam, locatie Franciscus Vlietland. We werken hier samen met ergotherapeuten, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, psychologen, logopedist, diëtist en revalidatieartsen en behandelen als team verschillende diagnoses, waarvan de oncologische revalidatie een onderdeel is.

Vermoeidheid is een veel voorkomend probleem bij en na de diagnose en behandeling van kanker. Dit is een bekend verschijnsel en toch lijkt hier niet altijd aandacht en/of begrip voor te zijn. In de praktijk zien we vaak dat veel van de informatie en educatie die we hierover geven nieuw is voor mensen. Vandaar dat we het belangrijk vinden om een bijdrage te leveren aan het delen van informatie over vermoeidheidsklachten bij dit evenement.