• Slider

Vragen over gynaecologische kanker en OVHIPEC? App de Expert, LIVE VANDAAG!

4 februari 2020

BEKIJK DE UITZENDING VANAVOND OM 18.30 UUR LIVE OP ONZE FACEBOOKPAGINA OF OP YOUTUBE!

Op Wereldkankerdag, dinsdag 4 februari, besteedt Olijf in samenwerking met het Catharina Ziekenhuis, Omroep Brabant en Wereldkankerdag.nl via online televisie en social media live aandacht aan gynaecologische kanker en OVHIPEC.

Onder de naam ‘App de Expert’ worden dinsdagavond vanaf 18.30 uur vragen van kijkers beantwoord over gynaecologische kanker en OVHIPEC door gynaecologen-oncologen Ralph Hermans en Jurgen Piek. 

Vragen via WhatsApp
Tijdens de uitzending kunnen kijkers hun vraag via WhatsApp sturen naar 06-175 08 100. Ook kunnen vragen via Facebook live gesteld worden. 

Live op o.a. Facebook
De live-uitzending wordt gepresenteerd door Cindy de Koning. Naast het Facebook-kanaal van Olijf is de uitzending ook te volgen via de website en Facebook van Omroep Brabant en Wereldkankerdag.nl. Het Catharina Ziekenhuis zendt de programma’s uit via het eigen Facebook- en Youtubekanaal.

Stel nu al je vraag
Heb jij nu al een vraag over gynaecologische kanker en OVHIPEC? Mail die dan naar gynkanker@catharinaziekenhuis.nl en kijk naar het antwoord op dinsdag 4 februari 2020 om 18.30 uur.