Deel via

Voor lotgenoten met GCT organiseren wij bijeenkomsten, zodat iedereen elkaar kan ontmoeten en ervaringen kan uitwisselen. Daarnaast word je op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen van het onderzoeksteam van het UMC Utrecht. Bekijk hieronder de data van bijeenkomsten.

Van de bijeenkomsten wordt een verslag gemaakt. Dit verslag vind je ook op deze pagina.

Data bijeenkomsten

 • Op zaterdag 8 oktober 2022 vindt weer een fysieke GCT bijeenkomst voor patiënten plaats.
  Door COVID-19 heeft de bijeenkomst voor het laatst in november 2020 digitaal plaatsgevonden. De bijeenkomst van dit jaar kan zowel digitaal als fysiek worden bijgewoond.

  De bijeenkomst vindt plaats bij Kasteel Rijnhuizen te Nieuwegein. Op de bijeenkomst wordt onder andere een update gegeven over de status van het onderzoek. Ook brengen wij je op de hoogte brengen van de meest recente ontwikkelingen die het weekend daarvoor op het congres van de International Gynecologic Cancer Society zijn gepresenteerd.

  Daarnaast is er ook deze keer ruimte voor het bespreken van jouw vragen.

  Vragen of ideeën voor het programma kun je vooraf insturen via het aanmeldformulier, zie onderstaande link. Verdere details en het volledige programma worden later, na aanmelding, naar je gemaild.
 • Op 11 november is de Europese GCT conferentie UK and Europe GCT Conference in London. Boek alvast je hotel en reis. Meer informatie over het aanmelden voor het congres volgt later. Lees verder >>

  Verslagen van eerdere bijeenkomsten