Deel via

Met jouw donatie kunnen wij ons blijven inzetten voor vrouwen met gynaecologische kanker. Steun je ons? Dat kan heel eenvoudig, bijvoorbeeld via Tikkie. Je kunt natuurlijk ook zelf een bedrag overmaken naar onze rekening.

Doneren via Tikkie

QR Code Donatie Olijf Geldig tot 1 januari 2029

Hoe doneer ik via Tikkie?
Een Tikkie is een vrijwillig online betaalverzoek via iDeal. Daarmee doneer je veilig en snel via de Tikkie-omgeving van ABN AMRO. Dat kan via mobiel, maar ook via tablet of computer.

Je kunt een bedrag via Tikkie aan Stichting Olijf overmaken door op de Tikkie-link hierboven te klikken of de QR-code te scannen (bijvoorbeeld hierboven op de website, in het blad of op een collectebus). Iedereen met een Nederlandse bankrekening kan gebruik maken van Tikkie. Je hebt er geen Tikkie-app voor nodig. Volg deze stappen om via Tikkie te doneren:

 1. Klik op de link naar Tikkie of scan de QR code hierboven.
 2. Je krijgt een nieuw scherm te zien met een doneerbedrag. Dit kun je zelf bepalen en invullen.
 3. Selecteer je eigen bank en klik op ‘Nu betalen’.
 4. Vervolgens kom je in de betaalomgeving van je eigen bank, waar je de betaling kunt doen.
 5. Je komt nu op de 'bedankt'-pagina.

Dankjewel!

ABN AMRO (Tikkie is een dienst van ABN AMRO) maakt alle Tikkie-betalingen tenslotte over aan Stichting Olijf. Afhankelijk van de hoeveelheid Tikkies die wij ontvangen, berekenen zij daarvoor een klein bedrag aan Olijf.

Doneren via bankoverschrijving

Hoe doneer ik via een bankoverschrijving?

 • Kopieer het IBAN nummer hieronder en plak het in de app van je bank. We hebben het nummer extra groot geplaatst, zodat je het ook via je telefoon makkelijk kunt kopiëren en plakken.
 • Kies een bedrag en maak dit over naar Stichting Olijf.
 • Je mag natuurlijk altijd vermelden waarom of voor wie je doneert.

  Dankjewel!

  NL64 ABNA 0553 3394 00


  t.n.v. Stichting Olijf