Deel via

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of heb je behoefte aan contact met iemand die herkent wat jij doormaakt? Maak dan gebruik van ons lotgenotencontact! Je kunt ons bellen, mailen of een WhatsApp sturen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Telefonisch contact via de Olijflijn

Wil jij graag persoonlijke contact en neem je het liefste telefonisch contact met ons op?

Bel dan de Olijflijn op 020-303 92 92

Onze vrijwilligers zijn allemaal ervaringsdeskundigen en zitten klaar om naar jouw verhaal te luisteren of je vragen te beantwoorden.

Zij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar op:

  • maandag van 13.00 - 15.30 uur en van 19.00 - 21.00 uur
  • dinsdag van 13.00 - 15.30 uur en van 19.00 - 21.00 uur
  • woensdag van 13.00 - 15.30 uur
  • donderdag van 13.00 - 15.30 uur
  • vrijdag van 13.00 - 15.30 uur
  • zaterdag van 13.00 tot 15.30 uur

Het telefoonnummer is: 020 - 303 92 92

Lotgenotencontact per WhatsApp

Je kunt ons ook een WhatsApp sturen op nummer 020- 303 92 92. We beantwoorden deze zo snel als mogelijk, in ieder geval 2x per dag. De WhatsApp service is 7 dagen per week bereikbaar, dus ook op zondag.

Lotgenotencontact per mail

Wil je je vraag liever per mail stellen? Stuur dan je bericht naar: lotgenoten@olijf.nl

Vaste buddy

Heb je behoefte aan een vast contact met een lotgenote? Iemand die zelf heeft meegemaakt en herkent wat jij nu doormaakt? Meld je dan aan voor een buddy van Olijf!

Lotgenotenzoeker op Kanker.nl

Met de Lotgenotenzoeker van kanker.nl kun je online gericht zoeken naar een lotgenoot die jouw situatie begrijpt en een-op-een contact leggen. Dit kan iemand zijn die dezelfde behandeling heeft ondergaan als jij, of die tegen dezelfde problemen aanloopt. Ook kun je filteren op bijvoorbeeld regio of leeftijd. De lotgenotenzoeker is niet alleen voor mensen met kanker, ook naasten en nabestaanden kunnen er zoeken naar een lotgenoot.

Op kanker.nl/lotgenotenzoeker lees je meer en kun je direct proberen hoe het werkt.

Lotgenotencontact voor naasten

Ben jij een naaste van een vrouw met gynaecologische kanker en heb je behoefte aan contact met iemand die herkent wat jij doormaakt? Maak dan gebruik van ons lotgenotencontact voor naasten! Je kunt ons mailen via naasten@olijf.nl. Wij nemen dan contact met je op om te horen waar jij behoefte aan hebt.

Veel informatie voor en ervaringsverhalen van naasten vind je op onze pagina voor naasten.

Bijeenkomsten voor lotgenoten

Olijf organiseert themabijeenkomsten voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met gynaecologische kanker. Lees verder of bekijk de agenda.