Deel via

Olijf heeft geen eigen forum op haar website sinds de gespreksgroepen zijn geopend op www.kanker.nl. Op Kanker.nl staan verschillende gespreksgroepen waar je onderwerpen kunt bespreken, vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen en tips kunt uitwisselen met lotgenoten.

Gespreksgroepen

Er is een groep speciaal voor gynaecologische kanker. Deze worden begeleid door twee moderatoren, die ook vrijwilliger zijn bij Olijf. Daarnaast zijn er ook algemene groepen, bijvoorbeeld over:

Of bekijk het overzicht van alle groepen.

Stel je vraag aan een professional

Sinds 1 januari 2018 kun je je vragen stellen aan dr. Cor de Kroon, gynaecoloog-oncoloog bij het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).

De vragen die van 2014 t/m 2017 aan een team van oncologisch gynaecologen o.l.v. Prof. dr. Roy Kruitwagen van het MUMC (Maastricht) gesteld zijn vind je hier.

Hoe werken de gespreksgroepen op kanker.nl?

Om vragen te kunnen stellen, een gesprek te openen of te kunnen raadplegen moet je een account aanmaken op kanker.nl.

Bij het aanmaken van een gesprek bepaal je zelf of je deze 'openbaar' maakt (= zichtbaar voor iedereen op internet) of 'niet openbaar' (= alleen zichtbaar voor mensen met een account op kanker.nl).

Heb je vragen over de gespreksgroepen? Stuur een bericht naar de moderatoren van de gespreksgroep gynaecologische kanker. De moderatoren zijn vrijwilligers van Olijf. Een bericht sturen kan alleen als je bent ingelogd met je kanker.nl account. Ga dan naar de gespreksgroep gynaecologische kanker en klik bovenaan de pagina op het pijltje achter '2 moderatoren'.

Heb je een medische vraag? Dan kun je ook een mail sturen naar infolijn@kanker.nl.