Deel via

Je kunt Olijf op verschillende manieren steunen en sponsoren. Zo kun je donateur worden of je kunt een eenmalige actie voor Olijf organiseren. Hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden, die je kunnen helpen bij je actie.

Donatiebox, opvouwbaar

Donatiebox 2023 1 2000x2000 px
Donatiebox 2023 2 2000x2000 px

Olijf heeft een handige manier om donaties te verzamelen: de Olijf donatiebox. Handig voor op een feestje, verjaardag, bruiloft of jubileum als je geen cadeaus wilt, maar geld wilt inzamelen voor Olijf. Deze donatiebox wordt ook ingezet bij uitvaarten en condoleances.

Jouw donaties gebruiken wij voor informatie, voorlichting en lotgenotencontact voor vrouwen met gynaecologische kanker. Daarnaast zetten wij ons in voor betere kwaliteit van zorg en leven.

Wat is de donatiebox?
De Olijf donatiebox is een kleine kartonnen doos van (hxbxd) 25x15x10 cm die je kunt neerzetten om donaties voor Olijf in te verzamelen.

Hoe werkt de donatiebox?

Je vouwt de donatiebox zelf in elkaar en zet hem neer. De instructie voor het vouwen spreekt voor zich. Vouw alle flapjes naar binnen en zet de doos in elkaar.

Hoe komt het geld bij Olijf?
Na het feestje of de uitvaart tel je zelf het geld en maak je het over aan Olijf op rekeningnummer NL64 ABNA 0553 3394 00. Vermeld erbij: Donatiebox [jouw naam].

Kunnen mensen ook geld overmaken?
Tegenwoordig hebben veel mensen geen contact geld meer bij zich. Daarom staat op de donatiebox een QR code naar Tikkie. Hiermee kan iemand eenvoudig een zelf gekozen bedrag via Tikkie aan Olijf doneren.

Hoe vraag ik de donatiebox aan?
Bestellen kan via een mailtje naar online@olijf.nl.

Let op! De donatiebox kan niet op slot en is dus niet beveiligd. Gebruik de box alleen in een privéomgeving en bij mensen die je vertrouwt

Inzamelingsactie via Geef.nl

Start je eigen inzamelingsactie voor Olijf op bijvoorbeeld Geef.nl
Je kunt op een originele manier online geld inzamelen via geef.nl. Geef.nl is handig als je je wilt laten sponsoren voor een hardloopwedstrijd of een ander sportief event. Maar ook als je een feestje geeft of je bruiloft viert kun je een inzamelingsactie voor Olijf beginnen. Familie, vrienden en kennissen, maar ook mensen die je niet kent kunnen online doneren voor Olijf.

Hoe werkt het?

 • Ga naar geef.nl
 • Klik op de blauwe button ‘Start jouw geefactie’
 • Maak een account aan. Je krijgt dan een e-mail om je account te bevestigen.
 • Heb je je account bevestigd? Ga terug naar geef.nl en klik weer op de blauwe button ‘Start jouw geefactie’
 • Druk op de knop ‘Een goed doel’ en zoek Olijf op.
 • Vul in waarom je wilt inzamelen voor Olijf.
 • Vul het streef bedrag in en geef aan hoe lang je inzamelingsactie duurt
 • Je kunt samen met vriendinnen of familieleden een inzamelingsactie beginnen en ze aan je actie toevoegen als teamleden.
 • Je kunt een evenement toevoegen waar je voor inzamelt. Bijvoorbeeld de Nijmeegse vierdaagse. Maar het hoeft niet.
 • Plaats een foto bij je inzamelingsactie.
 • Je kunt ook een video toevoegen aan je actie.
 • Klik op ‘Afronden’. Je kunt de actie nu bekijken of publiceren. Als je de inzamelingsactie publiceert, zien anderen je actie en kunnen ze gaan doneren.

De donaties van je inzamelingsactie worden automatisch gestort op de rekening van Olijf. Wij gebruiken je donaties voor informatie, voorlichting en lotgenotencontact voor vrouwen met gynaecologische kanker.

Meer informatie lees je bij de Helpdesk van geef.nl.