Deel via

Misschien hield je je er eerst verre van: seksspeeltjes. Tegenwoordig worden ze steeds gewoner en hebben meer en meer vrouwen er één op het nachtkastje liggen.

Het kan zijn dat seks voor jou anders is geworden dan voor je behandelingen, door verschillende late gevolgen die je ervaart. Je hebt bijvoorbeeld meer of sterkere stimulatie nodig hebt om opgewonden te raken of om tot een hoogtepunt te komen. Of penetratie is moeilijk en je wilt graag voornamelijk uitwendig worden gestimuleerd.

Video: Speeltjes/toys voor als penetratie niet meer lukt of moeilijk gaat

Brigitte Klop, productspecialist bij Christine le Duc vertelt meer over wat er te koop is, en hoe het werkt.

Vrouwvriendelijke speeltjes van Plural Pleasure

Meer en meer vrouwen hebben tegenwoordig één of meerdere speeltjes in huis. Toch vinden sommigen de aanschaf ervan nog een drempel of vinden bijvoorbeeld de standaard ‘staaf-vorm’ of de grootte wat ‘eng’. Daarom heeft Plural Pleasure samen met Eveline Stallaart, seksuologe bij praktijk ESSH in Amsterdam, de L’Eve ontwikkeld (Engels: leaf), een vibrerend speeltje dat qua afmeting, vorm, en materiaal anders is dan dat van de standaard producten. Vrouwvriendelijk en gebaseerd op haar bevindingen als seksuologe.

Ben je benieuwd geworden? Speciaal voor alle vrouwen van Olijf heeft Plural Pleasure een kortingscode gemaakt. Met de code: olijf ontvang je 15% korting op het gehele assortiment. En 10% van de opbrengst gaat ook ook nog eens naar Olijf.