Deel via

Heb je een vraag, wil je je hart luchten of heb je behoefte aan contact met iemand die herkent wat jij doormaakt? Maak dan gebruik van ons lotgenotencontact voor naasten.

Contact met een andere naaste per telefoon of mail

Je kunt ons mailen via onderstaande knop of via naasten@olijf.nl. Een van onze vrijwilligers, die ook naaste is, neemt dan contact met je op om te horen waar jij behoefte aan hebt.

We zijn er voor je!

Wil jij contact met een andere naaste? Mail ons dan!

Online gespreksgroepen op kanker.nl (forum)

Wil je ervaringen uitwisselen met mensen die in een soortgelijke situatie zitten als jij? Dan kun je ook terecht bij een van de online gespreksgroepen die er zijn op kanker.nl:

Inloophuis / centrum voor leven met en na kanker

Je kunt als naaste ook terecht in een inloophuis/centrum voor leven met of na kanker. Inloophuizen bieden psychosociale zorg aan alle mensen geraakt door kanker, dus ook aan naasten.

Vind een inloophuis/centrum voor leven met of na kanker in jouw buurt >>

Lotgenotenzoeker op Kanker.nl

Met de Lotgenotenzoeker van kanker.nl kun je online gericht zoeken naar een andere naaste die jouw situatie begrijpt en een-op-een contact leggen. Dit kan iemand zijn die een naaste heeft met dezelfde vorm van kanker of die tegen dezelfde problemen aanloopt. Ook kun je filteren op bijvoorbeeld regio of leeftijd. De lotgenotenzoeker is er voor mensen met kanker én voor naasten en nabestaanden.

Op kanker.nl/lotgenotenzoeker lees je meer en kun je direct proberen hoe het werkt.