Deel via

Op dinsdag 12 januari jl. zonden wij een nieuw Facebook (O)live event uit! Het thema van deze uitzending was 'Omgaan met vermoeidheidsklachten'. Niki Seldenrijk, fysiotherapeut bij Rijndam Revalidatie, beantwoordde alle vragen over dit onderwerp. Je kunt deze uitzending terugkijken via Facebook als je wilt!

Niki Facebook Olive Niki Seldenrijk, fysiotherapeut, beantwoordt vragen over vermoeidheid

Niki stelde zichzelf al eens eerder voor:
"Mijn naam is Niki Seldenrijk, ik ben 29 jaar en kom uit Vleuten. Direct na mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht ben ik gaan werken als fysiotherapeut bij Rijndam Revalidatie (omgeving Rotterdam). Op de locatie waar ik werk wordt Medisch Specialistische Oncologische Revalidatie aangeboden. Ik ben samen met een collega verantwoordelijk voor het fysiotherapeutische deel van de multidisciplinaire behandeling. In het team werk ik samen met de ergotherapeut, maatschappelijk werker, psycholoog, revalidatiearts en indien nodig logopedist."

Facebook (O)live 'Omgaan met vermoeidheidsklachten'
"In het Facebook (O)live event heb ik het gehad over een veel voorkomend probleem bij en na de diagnose en behandeling van kanker, namelijk vermoeidheid. Vermoeidheid en een vermindering van energie heeft direct invloed op dagelijkse en/of sociale activiteiten. Dit kan, naast eventuele fysieke beperkingen, erg beperkend zijn. Vermoeidheid kan ook invloed hebben op cognitieve processen, zoals verminderde concentratie en/of geheugen.

Ik hoop dat ik jullie vragen over dit onderwerp heb kunnen beantwoorden en jullie handvatten heb kunnen geven voor het omgaan met vermoeidheidsklachten."Deel via

Lees verder...

  1. 12 januari 2021 Nieuw: contact met een vaste buddy
    Lees verder
  2. 7 januari 2021 Donatie van 250.- van Brouwerij Barelds & Sabel
    Lees verder
  3. 5 januari 2021 Vaccinatie van kankerpatiënten tegen corona
    Lees verder