Deel via

Als je partner, moeder, dochter, zus, collega of vriendin kanker heeft, dan heeft dat ook grote invloed op jouw leven. Het is dan ook heel normaal wanneer jij soms behoefte hebt aan tijd voor jezelf en/of eens wilt praten met iemand die weet hoe het is om naaste te zijn van iemand met kanker. Of misschien zoek je juist informatie over onderwerpen als werk en mantelzorg.

Op de compleet vernieuwde en uitgebreide pagina olijf.nl/naasten vind je verhalen van andere naasten, kun je in contact komen met andere naasten en vind je ook veel informatie, tips en ook podcasts.

Oproep voor nieuwe naasten-vrijwilligers!

Nu we bij Olijf steeds meer aanvragen voor contact tussen naasten ontvangen, zijn we op zoek naar een aantal nieuwe vrijwilligers die ons hierbij willen helpen.

Dus, ben jij een partner, moeder/vader, zus/broer, dochter/zoon, vriendin/vriend van iemand met kanker? En wil jij af en toe een luisterend oor zijn voor andere naasten, die hun hart willen luchten of een vraag hebben? Mail dan naar vrijwilligers@olijf.nl en wij nemen contact met je op!

Naastenafb 4

Deel via

Lees verder...

  1. 27 november 2023 Kim Hulscher gaf op 14 november een presentatie in het Medisch Spectrum Twente
    Lees verder
  2. 21 november 2023 Olijf was aanwezig op landelijke contactdag Stichting Lynch Polyposis
    Lees verder
  3. 13 november 2023 'Ik gun alle vrouwen met diverse vulva ongemakken de lingerie van Pavone Lingerie'
    Lees verder