Deel via

Per 1 januari 2023 vertrekt Arja Diepstraten als coördinator van de werkgroep Kwaliteit van Zorg. Zij heeft deze rol ruim vier jaar vervuld. Ook neemt Arlette van der Kolk afscheid.

Arja en Arlette

Arja heeft de functie van coördinator KvZ vanaf 1 oktober 2018 vormgegeven; er was een groeiende vraag om patiëntparticipatie bij (onderzoeks)projecten en richtlijnen vorm te geven. Dit vroeg daarom ook om een structurele aanpak en procedures, die door haar in samenwerking met Arlette en andere ervaringsdeskundigen zijn vastgelegd.

Ook neemt Arlette van der Kolk afscheid. Zij vertrok vorig jaar als bestuurslid, maar heeft zich het afgelopen jaar ingezet als beleidsonderzoeker/-adviseur. Haar verhaal kon je eerder lezen in de Olijfpit, in Olijfblad 4- 2021.

Dank voor de samenwerking
Arlette en Arja: “Het is de samenwerking met zowel de (ervaringsdeskundige) vrijwilligers en de betrokken zorgverleners, naast de inhoudelijke kant van het werk, dat we dit werk met zoveel plezier en hart voor de organisatie en de mensen hebben kunnen doen. Hartelijk dank daarvoor.

Nieuwe coördinator: Carolien Schipper
Carolien Schipper is de opvolger van Arja Diepstraten. Zij is 16 januari jl. als coördinator Kwaliteit van zorg gestart. Je kunt Carolien bereiken via c.schipper@olijf.nl.

Lees meer over Carolien >>
Deel via

Lees verder...

  1. 20 december 2022 Olijf ontvangt € 700,- van Dance2Sweat Dansstudio in Nijmegen!
    Lees verder
  2. 13 december 2022 Iemand dicht bij je met kanker, hoe is of was dat voor jou?
    Lees verder
  3. 12 december 2022 Word vrijwilliger of donateur!
    Lees verder