Deel via

Vrijwilliger Jolanda Wellen loopt de Nijmeegse Vierdaagse. Hiermee zamelt zij geld in voor Olijf! Lees hieronder haar bericht.

'Sinds begin 2020 ben ik vrijwilliger bij Stichting Olijf. Het voelt zó goed om als ervaringsdeskundige vrouwen te kunnen helpen in een periode waarin zij het moeilijk hebben of met vragen en zorgen rondlopen. Dat doe ik door aan vrouwen die geconfronteerd worden met een vorm van gynaecologische kanker een luisterend oor te bieden via de telefoon, whatsapp, als buddy of tijdens een regionale bijeenkomst. Maar ook door een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg; soms in de rol van coaching aan artsen, soms in het meedenken met onderzoeken of in klankbordgroepen.

En omdat daar geld voor nodig is, wil ik me toch weer graag laten sponsoren, dit keer door het lopen van de Nijmeegse Vierdaagse van 2023.

Stichting Olijf, die bijna helemaal op vrijwilligers draait, kan jouw bijdrage bij het organiseren van deze activiteiten goed gebruiken. Wil je mij (weer) helpen een mooi bedrag bij elkaar te brengen? Elke bijdrage is welkom!

Ik ben hiervoor al een tijd in training. Een pittige uitdaging om 4 x 40 kilometer te wandelen, maar ik ga ervoor! Steun jij Olijf ook?

Alvast dank en lieve groet, Jolanda'Deel via

Lees verder...

  1. 6 juli 2023 Olijf ontvangt €674,- van familie Peters!
    Lees verder
  2. 6 juli 2023 Meld je nu aan voor de Olijf Congresdag op 7 oktober a.s.
    Lees verder
  3. 5 juli 2023 Vrouwen met vulva- of baarmoederkanker gezocht voor onderzoek 'Nazorg voorop: beter verder na kanker'
    Lees verder