Deel via

Olijf biedt als netwerk steun en informatie aan vrouwen die gynaecologische kanker hebben (gehad) en hun naasten. Olijf wil op basis van ervaringsdeskundigheid bijdragen aan preventie en goede kwaliteit van zorg en leven. Wil jij ons werk steunen? Bekijk dan hieronder hoe jij je kunt inzetten voor Olijf!

Word donateur

Olijf is een stichting en voor een deel van haar inkomsten afhankelijk van bijdragen van donateurs.
Heb jij steun aan de informatie, voorlichting en belangenbehartiging van Olijf? Word dan donateur voor 25.- per jaar!

Word vrijwilliger

Olijf groeit hard. Zo hard dat we nog meer enthousiaste vrijwilligers nodig hebben om ons werk te kunnen doen. We hebben veel goede ideeën om kwaliteit van zorg voor vrouwen met gynaecologische kanker te verbeteren. Maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren.

Word ambassadeur

Olijf biedt steun en informatie aan vrouwen met gynaecologische kanker en hun naasten. Olijf wil op basis van ervaringsdeskundigheid bijdragen aan adequate preventie en goede kwaliteit van zorg en leven. Hiervoor werken we samen met veel professionele organisaties. Word ook ambassadeur van Olijf!

Donatieboxen en sponsoracties

Je kunt Olijf op verschillende manieren steunen en sponsoren. Zo kun je donateur worden of je kunt een eenmalige actie voor Olijf organiseren. Hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden, die je kunnen helpen bij je actie.

Nalaten aan Olijf

Overweeg je om Stichting Olijf geld na te laten? Je wensen om een goed doel te steunen na je overlijden zijn eenvoudig vast te leggen in een testament. Voor het opstellen van een testament moet je naar de notaris. De twee bekendste manieren zijn de erfstelling en het legaat.