• Slider

Steun ons

Word donateur

Olijf is een stichting en voor een deel van haar inkomsten afhankelijk van bijdragen van donateurs.

Heb jij steun aan de informatie, voorlichting en belangenbehartiging van Olijf?
Word dan donateur voor 25.- per jaar! 

Lees meer

Word vrijwilliger

Olijf groeit hard. Zo hard dat we nog meer enthousiaste vrijwilligers nodig hebben om ons werk te kunnen doen. We hebben veel goede ideeën om kwaliteit van zorg voor vrouwen met gynaecologische kanker te verbeteren. Maar zonder jou kunnen we dat allemaal nooit realiseren.

Lees meer

Vacatures

Olijf is altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Heb jij interesse om als vrijwilliger voor Olijf aan de slag te gaan? Kijk dan bij onze vacatures! Op de pagina's per vacature staat meer informatie over de werkzaamheden en info hoe je kunt reageren. Wil je liever iets anders doen? Neem dan contact op met ons! 

Lees meer

Word ambassadeur

Olijf biedt steun en informatie aan vrouwen met gynaecologische kanker en hun naasten. Olijf wil op basis van ervaringsdeskundigheid bijdragen aan adequate preventie en goede kwaliteit van zorg en leven. Hiervoor werken we samen met veel professionele organisaties. Word ook ambassadeur van Olijf!

Lees meer

Donatieboxen en sponsoracties

Je kunt Olijf op verschillende manieren steunen en sponsoren. Zo kun je donateur worden of je kunt een eenmalige actie voor Olijf organiseren. Hiervoor hebben we een aantal mogelijkheden, die je kunnen helpen bij je actie.

Lees meer

Nalaten aan Olijf

Overweeg je om Stichting Olijf geld na te laten? Je wensen om een goed doel te steunen na je overlijden zijn eenvoudig vast te leggen in een testament. Voor het opstellen van een testament moet je naar de notaris. De twee bekendste manieren zijn de erfstelling en het legaat. 

Lees meer