Deel via

Op dit platform zie je weinig foto’s van vrouwen, heel anders dan op de andere pagina’s van de website van Olijf. Dat doen we omwille van de privacy. Ook jij zou het vast niet leuk vinden als jouw gezicht het beeld is bij een onderwerp als ‘Als penetratie niet meer lukt’ of ‘seksspeeltjes’.

Daarom hebben we een beeldconcept laten ontwikkelen en uitvoeren dat past bij het onderwerp. Daarnaast vindt Olijf het belangrijk dat dit platform geen ‘seks’ uitstraalt en online dus ook niet als ‘seks platform’ te vinden is. Dat kan immers mensen aantrekken voor wie dit platform niet bedoeld is!

De gedachte bij deze afbeeldingen is dat de natuur altijd weer haar weg vindt, en dat vinden wij een mooie symbolische gedachte bij het opnieuw oppakken van seksualiteit na gynaecologische kanker. Misschien voel je je aangetast in je hele vrouw-zijn, is je zelfbeeld veranderd, of kun je geen kinderen meer krijgen. Ook dan kun je vast wel weer een weg vinden om fijne seks te hebben. Anders dan het was, maar misschien toch weer net zo fijn.

Seksualiteit 5 1000x500 px
OOB 10 1000x500 px
Seksualiteit 19 1000x500 px
Seksualiteit 1 1000x500 px