Deel via

Olijf is de patiëntenorganisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker en hun naasten. Wil jij deze vrouwen en hun naasten steunen? Word dan donateur van Olijf voor € 25,- per jaar en help ons deze vrouwen te steunen!

Met jouw donatie van 25,- aan Olijf:

  • steun je het werk van Olijf: informatievoorziening, lotgenotencontact, belangenbehartiging en preventie.
  • ontvang je 4x per jaar het magazine Olijfblad
  • ontvang je 4x per jaar onze nieuwsbrief
  • mag je gratis naar onze Olijf Congresdag, die elke twee jaar wordt georganiseerd.

Donateur worden

Vul het aanmeldformulier in. Je ontvangt dan van ons een welkomstpakket met daarin het laatste Olijfblad. De minimale jaarlijkse donatie is € 25,-, maar je mag natuurlijk altijd meer doneren.

Vergoeding donatie/lidmaatschap door zorgverzekeraars

Sommige ziektekostenverzekeraars vergoeden een donatie of lidmaatschap aan een patiëntenvereniging. Check welke zorgverzekeringen dit zijn op independer.nl.

NB. Olijf valt onder de koepelorganisatie NFK (Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties), die in de lijst van de Patiëntenfederatie Nederland wordt genoemd. Onder de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) zie je een linkje naar de aangesloten organisaties. Daar staat ook Olijf bij.

Periodieke schenking met belastingvoordeel

Wil je voor minimaal 100,- per jaar, voor tenminste 5 jaar een periodieke schenking aan Olijf doen? Dan is het voor jou voordeliger om hiervoor een overeenkomst met Olijf te sluiten. Een notariële actie is hiervoor niet meer nodig. Lees verder voor meer uitleg.

Wil je een eenmalig donatie doen aan Stichting Olijf?

Maak dan een bijdrage over op IBAN: NL64 ABNA 0553 3394 00.

Of doe een donatie via Tikkie >>

Wil je een actie met collectebussen of een online actie opzetten?

Lees dan verder >>

Hartelijk dank!

Heb je andere vragen over donateurschap? Stuur dan een berichtje naar secretariaat@olijf.nl.

Automatische incasso voor bestaande donateurs

Ben je al donateur en wil je Olijf machtigen om jaarlijks automatisch de donatie af te schrijven via een automatische incasso? Vul dan de doorlopende incassomachtiging in via de link hieronder. Zo zijn wij zo min mogelijk kosten kwijt aan administratie.

Formulier 'Word donateur'

Ik ben (optioneel)
De donateursbijdrage van Stichting Olijf bedraagt minimaal € 25,- per 12 maanden. Je bent vrij een hogere jaarlijkse bijdrage te kiezen. Met een automatische incasso zijn wij zo min mogelijk kosten kwijt aan administratie.

Betaalwijze donateurschap *
Jaarlijkse donateursbijdrage *