Deel via

Voorzitter Jacqueline van Dijk reikte tijdens de online Olijf Congresdag op 9 oktober jl. de Betty Bos-Olijfprijs 2021 uit aan Arlette van der Kolk, bestuurslid bij Olijf. De Betty Bos-Olijfprijs is een prijs voor personen die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor vrouwen met gynaecologische kanker of hun naasten.

BB Olijfprijs uitreiking

Elke twee jaar reikt Olijf de Betty Bos-Olijfprijs uit aan iemand die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor vrouwen met gynaecologische kanker of hun naasten.

Dit jaar heeft het bestuur van Olijf besloten om de Betty Bos-Olijfprijs uit te reiken aan…. Arlette van der Kolk, bestuurslid bij Olijf.

Voorzitter Jacqueline van Dijk reikte de prijs uit tijdens de online Olijf Congresdag op 9 oktober jl. met de volgende lovende woorden:

'Toen Arlette 6 jaar geleden bij Olijf kwam was er nog niet veel medische informatie beschikbaar. Arlette heeft veelal zelf naar inhoud en antwoorden moeten zoeken en heeft hard gewerkt om Olijf op een kwalitatief hoger niveau te krijgen. Arlettes professionele achtergrond als onderzoeker kwam hierbij goed van pas.

Arlette doet al haar werkzaamheden voor Olijf naast een full time baan, maar bij haar gaat kwaliteit voor tijd. Na een vaak pittige werkdag is ze ‘s avonds nog voor Olijf aan het werk en altijd te benaderen. En als je in het land ‘Olijf’ noemt dan zegt iedereen: ‘Arlette’. Daarom komt de Betty Bos Olijfprijs 2021 Arlette helemaal toe!

‘Voor wat het waard is’, zou Arlette zeggen, maar ik zeg: omdat jij 'm heel erg waard bent!'

Namens alle Olijf lotgenoten: van harte gefeliciteerd!

BB Olijprijs Arlette


Deel via

Lees verder...

  1. 9 oktober 2021 Nu live: hét platform van Olijf over seksualiteit!
    Lees verder
  2. 7 oktober 2021 Erfelijke aanleg voor kanker: heb jij dit bij jezelf laten onderzoeken? Vul onze vragenlijst in!
    Lees verder
  3. 5 oktober 2021 Financiële gevolgen van kanker: wat is jouw ervaring?
    Lees verder