Deel via

Al twaalf jaar lang levert Olijf een waardevolle bijdrage aan de Wetenschappelijke Commissie van de Dutch Gynaecological Oncological Audit (DGOA). Dit is met name te danken aan het onvermoeibare werk van Josée, die zich als vrijwilliger met hart en ziel heeft ingezet voor de belangen van patiënten. Nu geeft zij het stokje door aan nieuwe vrijwilligers Eva en Ingrid.

De DGOA is van belang voor het verbeteren van de zorg voor vrouwen met gynaecologische kanker. Door nauwkeurig gegevens te verzamelen en te analyseren, stelt deze audit zorgprofessionals in staat om behandelingen te evalueren en waar nodig te verbeteren. De deelname van Olijf aan deze commissie zorgt ervoor dat de stem van de patiënt altijd gehoord wordt, wat van grote waarde is voor de richting en prioriteiten van het onderzoek.

Josée is twaalf jaar geleden begonnen met haar betrokkenheid bij de DGOA. Haar inzet en betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat de ervaringen en behoeften van vrouwen met gynaecologische kanker een centrale plaats kregen in de beslissingen en aanbevelingen van de commissie. Ze heeft niet alleen bijgedragen aan de wetenschappelijke discussies, maar ook gezorgd voor een brug tussen onderzoekers en patiënten, wat leidde tot meer patiëntgerichte zorg.

Als organisatie zijn we enorm dankbaar voor de inzet van Josée. Haar werk heeft een blijvende impact gehad op de kwaliteit van zorg en onderzoek binnen de gynaecologische oncologie. We willen haar dan ook enorm bedanken voor haar inzet en toewijding gedurende al die jaren.

Nu Josée het stokje doorgeeft, zijn we verheugd om aan te kondigen dat vrijwilliger Eva, samen met bestuurslid Ingrid, haar rol overneemt. Met hun achtergrond en interesses voor het onderwerp zijn we ervan overtuigd dat zij samen het werk van Josée voortzetten. We wensen Eva veel succes in haar nieuwe rol en kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking binnen de DGOA.



Deel via

Lees verder...

  1. 23 augustus 2024 Verslag themabijeenkomst voor lotgenoten in Eindhoven, 28 mei jl.
    Lees verder
  2. 8 augustus 2024 IKNL: veel minder nacontroles nodig bij vroegstadium baarmoederhalskanker
    Lees verder
  3. 11 juli 2024 DJE resultaten: Vergoeding voor reizen naar kankerbehandeling voor veel patiënten onbekend
    Lees verder