Deel via

Op dinsdag 12 januari om 19.30 uur organiseren wij een nieuw Facebook (O)live event! Het thema van deze live uitzending is 'Omgaan met vermoeidheidsklachten'. Niki Seldenrijk, fysiotherapeut bij Rijndam Revalidatie, beantwoordt al jullie vragen over dit onderwerp.

Niki 1000x750 px

Even voorstellen
"Mijn naam is Niki Seldenrijk, ik ben 29 jaar en kom uit Vleuten. Direct na mijn studie fysiotherapie aan de Hogeschool in Utrecht ben ik gaan werken als fysiotherapeut bij Rijndam Revalidatie (omgeving Rotterdam). Op de locatie waar ik werk wordt Medisch Specialistische Oncologische Revalidatie aangeboden. Ik ben samen met een collega verantwoordelijk voor het fysiotherapeutische deel van de multidisciplinaire behandeling. In het team werk ik samen met de ergotherapeut, maatschappelijk werker, psycholoog, revalidatiearts en indien nodig logopedist."

Facebook (O)live 'Omgaan met vermoeidheidsklachten'
"In het Facebook (O)live event wil ik het hebben over een veel voorkomend probleem bij en na de diagnose en behandeling van kanker, namelijk vermoeidheid. Vermoeidheid en een vermindering van energie heeft direct invloed op dagelijkse en/of sociale activiteiten. Dit kan, naast eventuele fysieke beperkingen, erg beperkend zijn.
Vermoeidheid kan ook invloed hebben op cognitieve processen, zoals verminderde concentratie en/of geheugen.

Ik hoop dat ik jullie vragen over dit onderwerp tijdens het live event kan beantwoorden en jullie handvatten kan geven voor het omgaan met vermoeidheidsklachten."

Heb je al vragen die je aan Niki wilt stellen? Mail ze dan via onderstaande link!

De vragen worden uitsluitend gebruikt voor deze Facebook (O)live uitzending. Na de uitzending worden alle mailtjes met vragen door Olijf verwijderd. Je privacy wordt hiermee gewaarborgd. Iedereen krijgt antwoord op zijn/haar vraag. Vragen waar we tijdens de uitzending niet aan toe komen worden na afloop van het (O)live event nog beantwoord door Niki Seldenrijk.Deel via

Lees verder...

  1. 10 december 2020 E-health: noodzakelijk kwaad of zegen?
    Lees verder
  2. 9 december 2020 Eerste online voorlichting was een succes!
    Lees verder
  3. 7 december 2020 Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag!
    Lees verder