Deel via

Vandaag, 2 augustus, opent Olijf een nieuwe Doneer Je Ervaring-peiling 'Informatie bij gynaecologische kanker: wat wil jij?'. De antwoorden op deze vragenlijst gebruikt Olijf voor haar plannen voor de komende jaren. Daarnaast krijgen we door de antwoorden beter zicht op de meningen en ervaringen van vrouwen met gynaecologische kanker, waardoor we nog beter kunnen opkomen voor hun belangen.

We zijn benieuwd naar de informatie die jij zoekt of zocht over jouw vorm van gynaecologische kanker, de behandeling en de gevolgen daarvan. Wat en waar heb je gezocht en kon je alles vinden?

We willen ook graag weten of jouw ziekenhuis je informatie heeft gegeven over de gevolgen van gynaecologische kanker. Op welk moment kreeg je deze informatie? En op welk moment had je deze informatie het liefst willen hebben? En in welke vorm?

Tot slot helpt het ons om te weten wat volgens jou de belangrijkste taak van een patiëntenorganisatie is, of jij wel eens van Stichting Olijf hebt gehoord en zo ja, wat je van Stichting Olijf vindt.

Vul de vragenlijst in
We horen graag jouw ervaring. Wil je die delen? Je hoeft je naam niet in te vullen, dus wij weten niet welke antwoorden jij geeft. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten.

Sommige vragen hebben veel antwoorden, dat lastig kan zijn op een telefoon. Invullen via laptop of PC werk het beste.

De belangrijkste resultaten worden dit najaar gedeeld op Olijf.nl.

Alvast bedankt voor het delen van jouw ervaring!

Deze vragenlijst is een initiatief van en ontwikkeld door Stichting Olijf in samenwerking met de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK).Deel via

Lees verder...

  1. 4 augustus 2022 Donaties die Olijf mocht ontvangen
    Lees verder
  2. 4 augustus 2022 Judith in rubriek 'Dit doe ik' in Libelle
    Lees verder
  3. 1 augustus 2022 Nieuwe ontwikkelingen voor verbeterde opsporing van baarmoederhalskanker
    Lees verder