Deel via

Wanneer je zelf kanker hebt of een van je naasten is ziek, kan er veel veranderen in je leven. Ook op het gebied van werk. NFK, waar Olijf ook onder valt, doet daarom onderzoek naar de impact van kanker op je werk.

NFK DJ Ekankerenwerk Nieuwsbericht1

We willen weten of er vanwege de kanker(behandeling) iets is veranderd aan je werksituatie. Ook zijn we benieuwd of een zorgverlener de gevolgen van de kanker(behandeling) voor jouw werk met je heeft besproken, en of je daar behoefte aan had. We zijn op zoek naar ervaringen van (ex-)kankerpatiënten en iedereen die een naaste heeft (gehad) met kanker. Doneer je ervaring anoniem door in ongeveer 5 minuten deze vragenlijst in te vullen.

Doneer je ervaring anoniem door in ongeveer 5 minuten deze vragenlijst in te vullen


De uitkomsten

De uitkomsten van het onderzoek worden op 2 april a.s. gedeeld op onze website en op de website van NFK. Daarnaast delen we de resultaten met de media en politiek. Door ook zorgverleners en onderzoekers op de hoogte te brengen, kunnen zij leren van de ervaringen van patiënten en hier rekening mee kunnen houden in hun werk.

Dit onderzoek wordt gedaan door Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK) in samenwerking met haar 19 kankerpatiëntenorganisaties.Deel via

Lees verder...

  1. 21 februari 2019 Vier verhalen over vulvakanker in LINDA.
    Lees verder
  2. 15 februari 2019 Nieuwe website ‘Kanker doet veel met je’ helpt patiënten met psychosociale klachten
    Lees verder
  3. 4 februari 2019 Kanker zet je wereld op z'n kop.
    Lees verder