Deel via

Als klein meisje gooide ik heel graag steentjes in het water en verbaasde ik me telkens weer over wat één heel klein steentje kan doen. Eén steen zorgde voor een cirkel in het water. Een cirkel die langzaam... groter werd.

Olijf is eigenlijk ook als een cirkel. Samen vormen we een netwerk voor vrouwen die gynaecologische kanker hebben of hebben gehad. Het contact tussen lotgenoten is de basis van Olijf en is waar het ons om gaat. Er zijn voor een ander, luisteren, je laten raken en werkelijk contact maken.

Met elkaar zetten alle vrijwilligers van Olijf zich in om het contact tussen lotgenoten zo goed mogelijk te organiseren en zetten we ons in voor goede zorg voor vrouwen met gynaecologische kanker. Dat doen we, met allerlei soorten steentjes in allerlei soorten en maten.

Gooi jij ook met ons mee?
Bijvoorbeeld door de Facebookpagina te liken, door ons te volgen op Twitter of door je aan te melden als donateur of als vrijwilliger. Zo zorgen we met elkaar dat Olijf steeds zichtbaarder wordt en de cirkel steeds groter. En vooral: dat cirkels elkaar raken. Want dát is waar het ons om gaat.

Kristel Hoogwout, vrijwilligerscoördinator OlijfDeel via

Lees verder...

  1. 8 maart 2018 Vandaag is het Internationale Vrouwendag
    Lees verder
  2. 1 maart 2018 Ook vaders kunnen risico op eierstokkanker doorgeven aan dochters en zonen
    Lees verder
  3. 22 februari 2018 Olijf bij nascholing gynaecologische oncologie
    Lees verder