Deel via

Wij zijn blij dat we onze nieuwe penningmeester aan jullie kunnen voorstellen!

Camille

'Met veel enthousiasme stel ik mij aan jullie voor als de nieuwe penningmeester. Mijn naam is Camille Janssens en ik werk bij Deloitte, waar ik mijn passie voor cijfers en organisatie dagelijks kan inzetten. In mijn vrije tijd houd ik van actieve reizen maken met mijn vriend, lezen en paardrijden.

Allereerst wil ik onze vorige penningmeester hartelijk bedanken voor zijn toewijding en inzet. Dankzij zijn nauwkeurige en zorgvuldige werk staat onze stichting er financieel gezond voor. Deze solide basis stelt ons in staat om verder te bouwen aan onze missie om vrouwen met gynaecologische kanker te ondersteunen.

Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en vaardigheden te gebruiken om een waardevolle bijdrage te leveren aan Stichting Olijf. Het werk dat hier wordt verricht is van onschatbare waarde en ik voel me vereerd dat ik een rol mag spelen in het faciliteren van onze activiteiten en projecten. Samen met het team hoop ik nieuwe initiatieven te ontwikkelen en bestaande projecten verder te laten groeien.

Bij Deloitte leer ik dagelijks hoe belangrijk het is om strategisch en innovatief te denken. Deze ervaring wil ik graag inzetten om de financiële processen van de stichting nog efficiënter te maken.

Met deze persoonlijke en professionele ervaringen ben ik vastbesloten om mij in te zetten voor Stichting Olijf. Samen kunnen we ervoor zorgen dat vrouwen die geconfronteerd worden met gynaecologische kanker de steun en begeleiding krijgen die ze verdienen.

Ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en samen mooie successen te behalen voor onze stichting. Mocht je vragen of ideeën hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen."

Wij wensen Camille veel succes en plezier bij Olijf!

NB. Penningmeester Sjaak Legerstee is nog niet weg bij Olijf. Hij en Camille werken voorlopig nog samen als penningmeester.



Deel via

Lees verder...

  1. 26 september 2024 Olijf in magazine O2
    Lees verder
  2. 22 september 2024 Vrijwilligers Lia en Eva bij bijeenkomst in Bravis Ziekenhuis
    Lees verder
  3. 19 september 2024 Het derde Olijfblad van 2024 valt bijna op de mat!
    Lees verder