Deel via

Gera had een droom: een eigen magazine, de GERA. Een droom die ontstond nadat ze bijna twee jaar geleden hoorde dat ze ongeneeslijk ziek is. Dit magazine is er nu en de donateurs hebben gezamenlijk ook nog een mooi bedrag van €350,- voor Olijf bij elkaar gebracht. Namens Olijf, heel erg bedankt!

Photo Collage 202 Gera 20627 002712191
Gera donatie Stichting Olijf vierkant

Gera: 'Het bedrag à € 350,- voor Olijf is mogelijk gemaakt door de donateurs via mijn crowdfunding op geef.nl. Zij hebben mijn droom laten uitkomen.

Mijn droom was een eigen magazine, de GERA. Een droom die ontstond nadat ik bijna twee jaar geleden hoorde dat ik ongeneeslijk ziek ben. Ik wilde iets tastbaars achterlaten voor alle lieve mensen om mij heen. Het is een prachtig magazine van 156 pagina's geworden vol met verhalen over mij, door mij, over familie, door familie, over vrienden, door vrienden. Naast verhalen ook prachtige columns, foto’s en verschillende items die een inkijkje geven in mijn interesses en hobby's. Kortom de GERA.

Ik heb er negen maanden aan gewerkt samen met alle mensen die een bijdrage hebben geleverd aan het blad. Het is prachtig geworden! Ik heb mijzelf een prachtig cadeau gegeven en geef dit nu door aan de lieve mensen om mij heen.

Afgelopen weekend was de lancering van de GERA. voor familie en vrienden. We hebben dit gevierd met een lach en een traan!'

Dankjewel namens Olijf, Gera!Deel via

Lees verder...

  1. 28 juni 2022 Contact met andere mensen die geraakt zijn door kanker, wat is jouw ervaring?
    Lees verder
  2. 27 juni 2022 Blog van Lenneke over Olijf en haar Olijfjes
    Lees verder
  3. 25 juni 2022 Praatkaarten winnen ABC Trofee
    Lees verder