Deel via

Een belangrijk onderdeel binnen het lotgenotencontact is de Olijflijn. Op alle werkdagen, behalve op woensdag, zitten vrijwilligers klaar met een luisterend oor voor vrouwen of mannen die behoefte hebben aan contact of advies.

Tien jaar lang heeft onze vrijwilliger Conny de Olijflijn gecoördineerd. Ze zorgde er maandelijks voor dat elke telefoondienst weer was ingevuld en dat de telefoonlijn steeds naar het telefoonnummer van de juiste vrijwilliger was doorgeschakeld.

Conny heeft dit altijd met veel passie en liefde gedaan. Ze stond zelf ook altijd klaar voor de vrijwilligers, maar ook voor lotgenoten die belden met een vraag. Ze heeft besloten dat het nu, na 10 jaar, tijd is om het stokje over te dragen aan Judith. En Judith heeft dit op haar beurt met veel enthousiasme aangenomen.

Judith is sinds 2018 een betrokken vrijwilliger binnen de werkgroep Lotgenotencontact en Voorlichting en draait sinds die tijd ook mee met de telefoondienst. Daarnaast geeft ze presentaties aan lotgenoten en zorgprofessionals, waarbij ze vooral aandacht vraagt voor de late gevolgen op het gebied van seksualiteit.

We wensen Judith heel veel succes wensen met deze nieuwe taak en we danken Conny hartelijk voor wat ze allemaal heeft gedaan voor Olijf in de afgelopen 10 jaar!Deel via

Lees verder...

  1. 19 februari 2020 Leven met een stoma; eenvoudig uitgelegd in nieuwe filmpjes
    Lees verder
  2. 18 februari 2020 Hulp bij psychosociale gevolgen van moeilijk eten bij kanker
    Lees verder
  3. 6 februari 2020 Kijk 'App de expert' terug
    Lees verder