Deel via

Na de uitbreiding van het aantal bereikbare uren van het Olijf-telefoonteam en het starten van het buddyproject, is nu ook de WhatsApp-service voor lotgenoten gestart.

Vrouwen die om verschillende redenen het directe contact via een telefoontje nog lastig vinden, kunnen sinds 15 maart 2021 nu ook contact zoeken met hun lotgenoten via de WhatsApp. Je kunt altijd een appje sturen en je krijgt antwoord tijdens de beschikbare tijden van de Olijflijn. Vrouwen krijgen binnen die tijden dan binnen 2 uur een reactie op hun berichtje.

Wel even wennen voor onze vrijwilligers aan de telefoon, maar na wat ‘vallen en opstaan’ zijn we vol in bedrijf! We zijn nog te kort bezig om al goede meetbare resultaten te kunnen geven, maar de eerste appjes zijn al gekomen en beantwoord. De verwachting is dat we met name voor jongere vrouwen hiermee de drempel verlagen om contact te zoeken. Daarnaast stellen we vrouwen die problemen met hun gehoor hebben in de gelegenheid om steun te zoeken bij lotgenoten.

Wil je gebruik maken van deze service?
App ons dan op 020-3039292, of klik direct op het nummer onderaan deze pagina. Wij staan dan tijdens de tijden van de van de Olijflijn voor je klaar!Deel via

Lees verder...

  1. 16 april 2021 Voorlichting over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker voor expats
    Lees verder
  2. 15 april 2021 Verband tussen verhoogd risico op baarmoederkanker en BRCA1 en BRCA2 mutaties
    Lees verder
  3. 15 april 2021 Olijf ontvangt € 115,- door verkoop booksleeves
    Lees verder