Deel via

Op 8 mei is het Wereld Eierstokkankerdag. Om meer bekendheid aan eierstokkanker te geven en vrouwen te attenderen op de mogelijke symptomen, zet Olijf een campagne in via social media.

1 Linda S
4 Marianne

Onze campagne wordt ingezet op Facebook en Instagram. Grote kans dat je onze video of de afbeeldingen van onze vrouwen dus voorbij ziet komen voorafgaand aan of op 8 mei. Het doel is om zoveel mogelijk gezonde vrouwen bereiken en hen bewust te maken wat eierstokkanker is en dat er veel vrouwen aan overlijden. Vrouwen die geïnteresseerd of nieuwsgierig zijn klikken door naar onze website, waar ze meer informatie over eierstokkanker kunnen lezen.

We herhalen de video van 2023 (zie hieronder), waar 10 van onze vrijwilligers aan hebben meegewerkt. Deze video maakt impact en we willen hem graag nogmaals delen via social media. Daarnaast hebben we 5 vrouwen met eierstokkanker gefotografeerd en aan hen gevraagd met welke symptomen zijn naar de huisarts zijn gegaan. Deze afbeeldingen met korte tekst worden ook via social media als betaalde berichten verspreid.

Op de actiepagina olijf.nl/silentladykiller staan de foto’s en verhalen van de 5 vrouwen en lees je meer over de symptomen en risicofactoren.

3 Karin
2 Linda B
5 Alba


Deel via

Lees verder...

  1. 18 april 2024 ALERTNESS-project IKNL
    Lees verder
  2. 15 april 2024 In Libelle: 3 verhalen over HPV en de gevolgen ervan
    Lees verder
  3. 13 april 2024 IZA symposium Gynaecologische oncologie
    Lees verder