Deel via

In de video heb je symptomen van een aantal vormen van kanker gezien. Herkende jij ze? En wist je ook dat er 6 vormen van gynaecologische kanker zijn: baarmoederhals-, baarmoeder-, eierstok-, schaamlip-, vaginakanker en trofoblastziekten?

Deze vormen van kanker zijn nog niet zo bekend en hun symptomen ook niet. Maar, hoe eerder ze worden ontdekt, hoe groter de kans op genezing.

Veel voorkomende symptomen van de zes vormen van gynaecologische kanker vind je via de linkjes hieronder. Gelukkig zijn deze klachten vaak onschuldig. Zijn je klachten na 2 weken nog niet weg? Ga dan naar je huisarts.

Herken jij de symptomen van gynaecologische kanker?

  Wij zijn Olijf

  Heb je vragen of zoek je informatie? Olijf kan jou helpen.

  Olijf is de patiëntenorganisatie voor vrouwen met gynaecologische kanker. We zetten ons samen in om (de symptomen van) gynaecologische kanker en de gevolgen ervan bekender te maken. We informeren vrouwen, delen verhalen en bieden een luisterend oor. En we zetten ons in voor de beste kwaliteit van zorg en leven voor deze vrouwen.

  Wat kun jij doen?

  Olijf bestaat uit vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn Olijf. We hebben veel plannen om nog meer te kunnen doen voor vrouwen met gynaecologische kanker en hun naasten. Daar hebben we veel vrijwilligers voor nodig. Dus wil jij iets doen? Word dan vrijwilliger bij Olijf!

  Naast vrijwilligers hebben we ook donateurs nodig, want al onze mooie plannen kosten geld. Met jouw donatie kunnen wij ons belangrijke werk voortzetten en uitbreiden.

  Wil jij iets doen voor Olijf? Steun ons en word donateur! Word donateur
  Of zet je in als vrijwilliger Word vrijwilliger