Deel via

Help de nazorg voor patiënten met gynaecologische kanker te verbeteren! Het Amsterdam UMC is op zoek naar deelnemers die willen praten over hun ervaringen met de nazorg die zij hebben gekregen na behandeling van gynaecologische kanker, tijdens de COVID-19 pandemie.

Wat houdt het in?
We willen met jou als patiënt in gesprek gaan over hoe we de nazorg na behandeling van gynaecologische kanker kunnen verbeteren. Dit wordt gedaan in de vorm van groepsinterviews. Het interview duurt ongeveer een uur en vindt online plaats, met behulp van beeldbellen.

Waarom?
Wij willen de nazorg voor kankerpatiënten kunnen verbeteren. Door de uitbraak van de COVID-19 pandemie is de nazorg op een andere manier verlopen. Deze situatie biedt ons een unieke gelegenheid om terug te kijken naar de zorg die we patiënten in deze tijd hebben gegeven en daarvan te leren. Wij willen graag van de patiënten zelf horen wat zij vonden van deze zorg.

Wie kan er meedoen?
Wij zijn op zoek naar patiënten die tussen 2018 en 2020 voor het eerst gediagnosticeerd zijn met gynaecologische kanker (schaamlip-, baarmoederhals-, baarmoeder-, vagina- of eierstokkanker) en die bereid zijn om in groepsgesprekken met ons hun ervaringen te delen over de nazorg die zij hebben ontvangen tijdens de COVID-19 pandemie.

Interesse?
Stuur voor vragen of deelnemen een mail naar e.m.vermaas@amsterdamumc.nl.

Of laat via dit formulier vrijblijvend je gegevens achter, dan neemt de onderzoeker contact met je op.Deel via

Lees verder...

  1. 9 mei 2023 Het VaarKracht VaarSeizoen 2023 is weer geopend!
    Lees verder
  2. 9 mei 2023 Uit NRC: 'Iedereen kan kanker krijgen, maar vooral hoger opgeleiden krijgen een genetisch onderzoek'
    Lees verder
  3. 8 mei 2023 Lenneke (66) in regionale dagbladen over het leven met eierstokkanker
    Lees verder