Deel via

Wil jij een dagje uitwaaien? Even een dagje ontspannen en plezier maken? VaarKracht biedt een volledig verzorgde dag op het water aan mensen die leven met kanker en hun naasten. Deze vaartochten worden kosteloos aangeboden.

Vaarkracht 500x500 px

In MEI staan de volgende Vaartochten op de VaarKalender:

 • Wie een beetje sportief is verwijzen we graag naar Medemblik, waar we op zaterdag 13 mei met een aantal grote zeiljachten het IJsselmeer op varen. Je hoeft geen zeilervaring te hebben.
 • Op zaterdag 20 mei doen we het wat rustiger aan door aan boord te stappen van een omgebouwd binnenvaartschip en een Vaartochtje door Brederwiede te maken vanuit Blokzijl.
 • Een bijzondere ervaring is het om op het voormalig Koninklijk jacht Piet Hein mee te varen. Dat kan op donderdagochtend 25 mei vanuit Rotterdam.
 • Als laatste GroepsVaartocht in mei hebben we op zaterdag 27 mei een GroepsVaartocht vanuit Geldermalsen en varen we met meerdere motorboten over de Linge.

Ook voor JUNI hebben we al mooie Vaartochten op het programma staan:

 • Op zaterdag 3 juni varen we met motorboten en zeiljachten het Markermeer op voor een rondje Pampus vanuit Naarden.
 • Op vrijdag 9 juni vaart de Eemlijn, waar u comfortabel binnen kunt zitten of op het bovendek kunt genieten van de Eem, vanuit Huizen naar Spakenburg en weer terug.
 • Op dinsdag 13 juni kunt u op het prachtig klassiek vrachtschip “de Vechtzomp” vanuit Dalfsen varen op de Overijsselse Vecht.
 • We varen op woensdag 14 juni een sloepentocht vanuit de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht.

Aanmelden kan via de website van VaarKracht >>

VaarKracht verheugt zicht erop ook dit VaarSeizoen weer veel vrouwen met kanker en hun naasten te mogen begroeten!Deel via

Lees verder...

 1. 9 mei 2023 Uit NRC: 'Iedereen kan kanker krijgen, maar vooral hoger opgeleiden krijgen een genetisch onderzoek'
  Lees verder
 2. 8 mei 2023 Lenneke (66) in regionale dagbladen over het leven met eierstokkanker
  Lees verder
 3. 4 mei 2023 Karin (61) in de Telegraaf: ’Ik heb het gevoel dat ik in mijn reservetijd zit’
  Lees verder