Deel via

Wat kan Olijf naasten bieden waar zij mee geholpen zijn? Welke behoefte aan informatie en/of ondersteuning is er? Dat gaan we onderzoeken met deze enquête! Vraag jouw naasten om onze enquête in te vullen!

Naasten 1000x500 px

Chantal Lamens: “Toen mijn moeder de diagnose eierstokkanker kreeg, had dat enorme impact. Niet alleen op haar en mijn vader, maar ook op ons, haar (klein)kinderen. Wij hadden vragen en gingen op zoek naar informatie. Dat viel niet mee. Bij toeval zag ik online een interview van Olijf en vond ik op de website veel informatie, maar nog niet alle vragen werden beantwoord.

Ik besloot me aan te melden als vrijwilliger bij Olijf en nu zet ik mij in voor het ‘naastenproject'. Wat kan Olijf naasten bieden waar zij mee geholpen zijn? Welke behoefte aan informatie en/of ondersteuning is er? Dat gaan we onderzoeken met deze enquête!

Stuur dit bericht en de enquête door naar jouw naasten. Denk aan je partner, kinderen, broer(s), zus(sen), andere familieleden, vrienden/vriendinnen, sportmaatjes, collega's... Iedereen in jouw omgeving van wie jij verwacht dat ze de enquête willen invullen. Op basis van de reacties kijken we wat we kunnen ontwikkelen, als ondersteuning van de naasten van een vrouw met gynaecologische kanker.”

Invullen kost slechts 4 minuten en kan t/m 18 februari 2022Deel via

Lees verder...

  1. 24 januari 2022 Online bijeenkomst trofoblastziekten / molazwangerschap
    Lees verder
  2. 21 januari 2022 ENLIVE project: Leefstijlbevordering in de nazorg bij baarmoederkanker
    Lees verder
  3. 20 januari 2022 Magazine Leven met Kanker van Stichting Ook
    Lees verder