Deel via

Wij zijn blij dat we ons nieuwe bestuurslid Fenneke van Swigchum aan jullie kunnen voorstellen! Fenneke stelt zich hieronder zelf voor.

Fenneke

'Ik ben Fenneke, ik ben moeder van Ymke (20) en Tijn (17) en vrouw van Wouter (52). Ik heb communicatiewetenschap gestudeerd en heb een professionele achtergrond in marketing & communicatie, kwaliteit van zorg en organisatieadvies. Ik werk op deze gebieden als strategisch adviseur voor diverse opdrachtgevers.

Voor Jacqueline van Dijk was ik voorzitter van Olijf. Ik ben geen lotgenote, maar ik werk al langer in de (gynaecologische en oncologische) zorg, en zo kwam Olijf op mijn pad. Vanaf juni kom ik het bestuur versterken met de portefeuilles marketing communicatie en kwaliteit van zorg. De vrijdag is mijn Olijfdag.

In mijn vrije tijd hou ik ervan fijne dingen te doen, zoals kletsen met mijn naasten, koken, lezen, yoga, tuinieren, wandelen, sport, reizen en zingen. Daarnaast hou ik van kunst, vooral muziek, en ik doe ik dus ook graag betekenisvol vrijwilligerswerk.

Ik heb me altijd met heel veel plezier ingezet voor het mooie werk van Olijf, en ik zie er naar uit om dat nu weer te doen!'

Wij wensen Fenneke veel succes in het bestuur van Olijf!Deel via

Lees verder...

  1. 20 juni 2023 Kankerpatiëntenorganisaties zien bereidheid van patiënten voor digitaal contact in de zorg
    Lees verder
  2. 15 juni 2023 Na schaamlipkanker weer terug in het zadel
    Lees verder
  3. 9 juni 2023 Informatiebijeenkomst Groningen van 7 juni 2023
    Lees verder