Deel via

Wij zijn blij dat we ons nieuwe bestuurslid Belangenbehartiging / Kwaliteit van zorg aan jullie kunnen voorstellen! Ingrid stelt zich hieronder zelf voor.

Ingrid Groot

'Mijn naam is Ingrid Hegger (63) en ik woon met mijn man Herman in Soest. We hebben drie kinderen en drie kleinkinderen, ons vierde kleinkind verwachten we in maart.

De Raad van Toezicht van Olijf heeft mij per 3 november 2023 benoemd tot bestuurslid bij Olijf met als aandachtgebied kwaliteit van zorg en belangenbehartiging, een benoeming waar ik heel blij mee ben.

Ik ben geen lotgenote, maar ik wil graag mijn tijd en energie voor Olijf inzetten en ik hoop dat de kennis en ervaring die ik in mijn werk heb opgedaan daarbij van pas komt. In 1987 ben ik afgestudeerd als apotheker en daarna in dienst gekomen van het RIVM, waar ik wetenschappelijk medewerker en projectleider was. Gedurende 35 jaar heb ik aan veel onderzoeksprojecten gewerkt, op het terrein van geneesmiddelen, zorg en volksgezondheid.

Per 1 februari heb ik mijn pre-pensioen laten ingaan en daardoor heb ik nu tijd voor meer vrijwilligerswerk. Een vriendin wees mij op de vacature voor bestuurslid bij Olijf, die mij gelijk aansprak. Om mij te oriënteren heb ik in oktober de Olijf Congresdag bijgewoond en die dag vond ik heel inspirerend door de samenwerking en solidariteit die alle deelnemers toonden. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met jullie te werken aan de missie van Olijf!

Wij wensen Ingrid veel succes en plezier in haar rol als bestuurslid!Deel via

Lees verder...

  1. 30 oktober 2023 Keuzekaart voor bestraling via de vagina na de operatie voor baarmoederkanker op thuisarts.nl
    Lees verder
  2. 26 oktober 2023 Help mee en brei groene sokken!
    Lees verder
  3. 26 oktober 2023 Olijf ontvangt €650,- na inzameling van vrijwilliger Bouwien
    Lees verder