Deel via

In maart van dit jaar heeft de trofoblast-werkgroep van Olijf een goed bezocht webinar gegeven over trofoblastziekten. Naar aanleiding van dit webinar is het idee ontstaan om in de komende maanden een aantal themabijeenkomsten te houden rondom trofoblastziekten.

'Op 23 november 2022 vond de aftrap plaats met het onderwerp 'Kinderwens na een trofoblast'. Met vijf vrouwen die diverse varianten van een trofoblastziekte hebben meegemaakt, hebben we gesproken over zwanger willen worden als je een trofoblastziekte hebt meegemaakt. Welke angsten komen er bij kijken, of juist niet en hoe gaan partners hiermee om? Maar ook kwam aan bod hoe de zorg is geregeld in het ziekenhuis als je wél weer zwanger wordt.

Het was heel fijn om samen met lotgenoten over dit onderwerp te kunnen spreken, omdat vaak (h)erkenning uit de directe omgeving ontbreekt. Daarom hebben we besloten op 29 maart 2023 een nieuwe themabijeenkomst te organiseren over dit onderwerp. Wil jij hieraan deelnemen of ken je iemand die daar mogelijk interesse in heeft, laat dit dan vooral weten via trofoblast@olijf.nl."

Door: Sandra

Er staan nog meer online bijeenkomsten gepland voor lotgenoten:Deel via

Lees verder...

  1. 1 december 2022 Kim: 'Een veilige plek bieden voor iemands verhaal'
    Lees verder
  2. 1 december 2022 Partners gezocht! Voor interview over vermoeidheid na kanker
    Lees verder
  3. 30 november 2022 Verslag bijeenkomst Leiden, 28 november
    Lees verder