Deel via

Heeft uw partner vermoeidheidsklachten na kanker? Dan is de Care4Fatigue studie iets voor u. Het doel van dit onderzoek is om uit te zoeken wie behoefte heeft aan hulp voor vermoeidheid na kanker en welke factoren een rol spelen bij het wel of niet hebben van een hulpbehoefte, hulp-zoekgedrag en het gebruik maken van hulp.

Wie kan meedoen?
Partners van patiënten die samenwonen met of zeer betrokken zijn bij de patiënt. (Let op: uw partner, dus de patiënt, moet vermoeidheidsklachten ervaren, kankervrij zijn en de behandeling moet meer dan 6 maanden geleden zijn. Hormoontherapie sluit deelname niet uit).

Wat houdt meedoen in?
U vult op één moment online een vragenlijst in (maximaal 10 minuten). En u neemt eenmalig deel aan een interview (ongeveer 60 minuten, locatie wordt in overleg met u bepaald en eventuele reiskosten worden vergoed). Indien mogelijk vult uw partner ook een korte vragenlijst in, om de mate van vermoeidheid te bepalen.

Hoe kunt u meedoen?
Wanneer u interesse heeft om deel te nemen of (vrijblijvend) meer informatie wilt, kunt u mailen naar care4fatigue@amsterdamumc.nl. Wij nemen dan contact met u op en geven u meer informatie over de studie. Wanneer u besluit deel te nemen, ontvangt u een toestemmingsformulier en gaan we na of u aan de criteria (zie ‘wie kan meedoen’) voldoet. Vervolgens maken we een afspraak met u voor een interview.

Deelname is geheel vrijwillig, u beslist zelf of u wel of niet deel wilt nemen en u kunt te allen tijde stoppen met deelname. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen anoniem worden verwerkt.Deel via

Lees verder...

  1. 30 november 2022 Verslag bijeenkomst Leiden, 28 november
    Lees verder
  2. 29 november 2022 DJE: Kankerpatiënt vooraf informeren over kans op lymfoedeem loont
    Lees verder
  3. 21 november 2022 Oproep voor deelname aan onderzoek: ‘Lang(er) leven met ongeneeslijke kanker’
    Lees verder