Deel via

De onderzoekers van de Care4Fatigue studie van het Amsterdam UMC zijn op zoek naar mensen die vragenlijsten willen invullen over vermoeidheid na kanker. Met als doel de zorgbehoefte voor vermoeidheid na kanker te onderzoeken.

Care4fatigue afbeelding vierkant

De onderzoekers van de Care4Fatigue studie van het Amsterdam UMC zijn op zoek naar mensen die vragenlijsten willen invullen over vermoeidheid na kanker. Het doel is om de zorgbehoefte voor vermoeidheid na kanker te onderzoeken.

Deelnemers gezocht voor vragenlijst over vermoeidheid na kanker
Heb je kanker gehad? Dan is de Care4Fatigue studie mogelijk iets voor jou. De onderzoekers zijn op zoek naar patiënten die vragenlijsten willen invullen.

In deze studie wordt de behoefte aan hulp voor vermoeidheid na kanker onderzocht. Door mee te doen draag je bij aan de kennis over hulp voor vermoeidheid en help je de nazorg beter aan te laten sluiten bij de behoeftes van patiënten. Voor meer informatie, kun je ons mailen op care4fatigue@amsterdamumc.nl of eens een kijkje nemen op de website www.amc.nl/care4fatigue.

Wie kan meedoen?

 • Je hebt kanker gehad (elk type);
 • Je hebt een curatieve behandeling (met het doel om te genezen) afgerond. Krijg je nog wel hormoontherapie? Dan kun je gewoon deelnemen;
 • De behandeling is minimaal 3 maanden, maar maximaal 12 maanden geleden afgerond;
 • Je hebt last van (enige) vermoeidheid. Je hoeft niet per se een zorgbehoefte te hebben;
 • Je bent 18 jaar of ouder.

Hoe kun je mee doen?
Je kunt je aanmelden via www.amc.nl/care4fatigue of via de mail care4fatigue@amsterdamumc.nl. Vermeld dan je naam en telefoonnummer.

De onderzoekers nemen vrijblijvend contact met je op voor meer informatie, daarna besluit je of je mee wilt doen.

Wat houdt meedoen in?
De onderzoekers nemen contact met je op voor meer informatie. Daarna vul je een korte vragenlijst in waaruit blijkt of je mee kunt doen;

Als blijkt dat je mee kunt doen, vul je verspreid over 2 jaar op 7 momenten thuis een online vragenlijst in. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten. Reizen is voor deelname niet nodig.

Wil je mee doen? Meld je dan aan via de aanmeldpagina of via care4fatigue@amsterdamumc.nl.Deel via

Lees verder...

 1. 10 april 2024 Olijf was aanwezig bij Patiëntenbijeenkomst Zeldzame Kankers in AvL
  Lees verder
 2. 9 april 2024 Presentatie Olijf aan oncologische verpleegkundigen in het UMC Utrecht
  Lees verder
 3. 3 april 2024 Regionale informatiebijeenkomst Leiden, 28 maart jl.
  Lees verder