Deel via

Vandaag ontving Olijf maar liefst €1.000 van schrijver Carolien Hovenier. Dit is de eerste opbrengst van haar boek 'Dubbel verdriet is niet nodig'.

Carolien cheque 500x500 px

Olijf's vrijwilliger Carolien Hovenier heeft sinds september 2018 eierstokkanker, stadium vier. Ze heeft na haar diagnose veel dingen zelf uit moeten zoeken en was daar soms dagen mee bezig. Als redacteur besloot ze haar aantekeningen om te zetten in een gids voor iedereen die met kanker te maken heeft: 'Dubbel verdriet is niet nodig'.

Het is een compact en nuttig naslagwerk geworden met heldere informatie over dingen waar je liever niet aan denkt bij de diagnose kanker, maar waarmee je nu eenmaal wel te maken krijgt. Als je praktische zaken goed wil regelen zul je daar minder stress van hebben. Wanneer je belangrijke keuzes moet maken of beslissingen moet nemen is het belangrijk dat je er zelf achter staat, zodat je geen spijt krijgt.

We bedanken Carolien voor deze mooie gift!

Het boek is nog steeds te koop via o.a. https://dubbelverdrietisnietno... en kost € 20,-. De opbrengst van het boek gaat naar Olijf.Deel via

Lees verder...

  1. 26 november 2020 Knelpunten in de zorg voor zeldzame kankers: welke moeten het eerst worden opgelost?
    Lees verder
  2. 26 november 2020 “Kanker wacht niet tot corona voorbij is”
    Lees verder
  3. 19 november 2020 Schone lei-beleid ex-kankerpatiënt per 1 januari 2021 van kracht
    Lees verder