Deel via

Onderzoekers van het Radboudumc hebben als doel om een fysiek trainingsprogramma-op-maat te ontwikkelen voor patiënten met een zeldzame kanker.

Het trainingsprogramma heeft als doel om het fysiek functioneren te behouden of te verbeteren. De verwachting is dat patiënten hierdoor beter de behandeling kunnen doorstaan en weer sneller hun dagelijkse activiteiten kunnen oppakken na het afronden van de behandeling.

In het kader van dit project is het Radboudumc op zoek naar patiënten die mee willen denken over dit onderwerp in een groepsgesprek.

Om tot zo goed mogelijke trainingsprogramma’s te komen die aansluiten bij de doelgroep, willen zij graag jullie ervaringen en behoeften in kaart brengen.

Heb je in de afgelopen 5 jaar de diagnose zeldzame kanker gehad en belangstelling om een steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van deze programma’s, dan zijn zij op zoek naar jou.

Meer informatie:

 • De groepsgesprekken vinden plaats in de maand april 2024 in het Radboudumc te Nijmegen of online.
 • Het aantal deelnemers van een groepsgesprek ligt tussen de 6 à 10 personen.
 • Na afloop van het groepsgesprek vragen wij je een vragenlijst in te vullen over een aantal gegevens omtrent je ziekte en behandeling.
 • Reis- en parkeerkosten worden volledig vergoed.
 • Verdere informatie over dit project of aanmelden voor het groepsgesprek kan via de volgende site: www.radboudumc.nl/lopende-onderzoeken/EXTRA


Deel via

Lees verder...

 1. 11 april 2024 Deelnemers gezocht voor vragenlijst over vermoeidheid na kanker
  Lees verder
 2. 10 april 2024 Olijf was aanwezig bij Patiëntenbijeenkomst Zeldzame Kankers in AvL
  Lees verder
 3. 9 april 2024 Presentatie Olijf aan oncologische verpleegkundigen in het UMC Utrecht
  Lees verder