Deel via

Carolien had door eierstokkanker geen zin meer in seks, en dat leidde tot een scheiding. Hoe de relatie tussen de twee uiteindelijk weer is opgebloeid, vertelt Carolien in onderstaande video.

In een aflevering van ‘Kankermonologen’ vertelt in 2019 Carolien haar verhaal voor Linda.tv. Carolien bleek in 2007 een vergevorderd stadium van eierstokkanker te hebben.

Caroliens eierstokken en baarmoeder werden verwijderd, maar ook haar libido verdween. En daar leidde haar relatie enorm onder.

Bruisende seks
Carolien en haar man hadden altijd een bruisende seksuele relatie. “In één keer werkten bij mij dingen niet meer.” Na de operatie doet seks pijn voor Carolien, terwijl haar man op de oude voet door wil. Er volgt een hele heftige tijd.

Scheiding
Het koppel nam twee verschillende stellingen in. Carolien dacht: ‘Moet die seks nou per se?’ Terwijl haar man dacht: ‘Het kan toch niet zo zijn dat ik de rest van mijn leven bijna geen seks meer heb?’ Ze zaten klem in hun huwelijk en dat leidde tot een scheiding. Toch betekende het niet een einde voor hun relatie. Hoe de relatie tussen de twee uiteindelijk weer is opgebloeid, vertelt Carolien in onderstaande video.

Bron: https://www.linda.nl/tv/boeien...Deel via

Lees verder...

  1. 16 mei 2022 Kathinka (33): ‘Ik wil vrouwen eraan herinneren dat ze altijd kunnen zeggen wat ze wel en niet willen tijdens de behandeling’
    Lees verder
  2. 3 januari 2022 Esther: 'Durf te vragen om een verwijzing naar een seksuoloog'
    Lees verder
  3. 30 augustus 2021 Podcast Bianca (39): 'Je gaat niet tegen een nieuwe partner zeggen "doe een beetje voorzichtig"'.
    Lees verder