• Slider

Nieuwsoverzicht

Zorgverzekering en kanker in 2018

13 december 2017

Alle zorgverzekeraars zijn verplicht om alle informatie voor 2018 voor het einde van het jaar bekend te maken. Dit gaat dan om de bekendmaking van hun zorgvergoedingen én welke zorgverleners er gecontracteerd zijn. Zo heb je de mogelijkheid om een andere zorgverzekering te kiezen.

Lees verder

Tweederde ex-kankerpatiënten heeft nog steeds klachten

11 december 2017

2 op de 3 Nederlanders die kanker hebben gehad, hebben jaren later nog steeds lichamelijke en psychische klachten. 7 op de 10 mensen hebben last van vermoeidheid, meer dan de helft ervaart een mindere conditie en 44% van de patiënten heeft seksuele problemen.

Lees verder

NFK: bedankt voor je donatie

9 december 2017

Resultaten uit onderzoek Doneerjeervaring.nl – Late gevolgen bij kanker: wat zijn jouw ervaringen?

Lees verder

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag

7 december 2017

Olijf kan niet zonder haar 100 vrijwilligers. Dankzij deze vrijwilligers, die zich met hart en ziel inzetten voor Olijf, kunnen wij ons blijven inzetten voor vrouwen met gynaecologische kanker en hun naasten.

Lees verder

Olijf zoekt online redacteur en filmpjesmaker

4 december 2017

Olijf heeft 2 nieuwe vacatures voor vrijwilligers. De werkgroep Internet zoekt versterking van een online redacteur en een filmpjesmaker.

Lees verder

Krachtenbundeling tegen gynaecologische kanker

2 december 2017

Het Radboudumc Nijmegen, het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven en het Maastricht UMC+ gaan intensief samenwerken op het gebied van de gynaecologische kanker.

Lees verder

Bekijk operatie baarmoederkanker

1 december 2017

Gynaecoloog-oncoloog Ralph Hermans van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven opereert een patiënte met baarmoederkanker. Dit is te zien in een aflevering van Trauma Centrum.

Lees verder
Berichten 1 tot 7 van 405