• Slider

Nieuwsoverzicht

Abonneer je op de nieuwsbrief van Olijf

15 oktober 2017

Lees ook de nieuwsbrief van Olijf. Ben je nog geen abonnee? Meld je dan direct aan via Olijf.nl.

Lees verder

Oproep: werk mee aan consultkaart nazorg gynaecologische kanker

14 oktober 2017

Neem deel aan een bijeenkomst op donderdag 2 november in Utrecht om nazorg bij gynaecologische kanker in kaart te brengen.

Lees verder

Vandaag is de Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

14 oktober 2017

Deze dag is een belangrijk moment om patiënten en naasten bewust te maken welke keuzes zij zelf kunnen maken en hoe belangrijk het is om tijdig de laatste fase van het leven te bespreken.

Lees verder
Olijfdag 2017

Olijfdag 2017, hoe patiënten en artsen elkaar informeren

13 oktober 2017

Olijfdag 2017, hoe patiënten en artsen elkaar informeren Ruim 150 lotgenoten, hun naasten, maar ook veel mensen werkzaam in de zorg, bezochten op 7 oktober de Olijfdag die deze keer in Soesterberg werd gehouden. 'Samen Sta je Niet Alleen' was het motto van deze druk bezochte dag.

Lees verder

Video Olijf: de impact van gynaecologische kanker

7 oktober 2017

Bekijk hier de nieuwe video van Olijf! In deze video wordt direct duidelijk wat de impact is van gynaecologische kanker én wat de toegevoegde waarde is van Olijf voor de patiënt en de zorgprofessional.

Lees verder

Olijfdag 2017: Patiënten en experts in gesprek rond gynaecologische kanker

6 oktober 2017

Stichting Olijf, netwerk voor vrouwen met gynaecologische kanker, organiseert op 7 oktober de Olijfdag 2017. Op deze dag brengt Olijf lotgenoten en zorgverleners bij elkaar om kennis te delen, en met elkaar in gesprek te gaan rond hun ervaringen en vragen. Hard nodig, want medische ontwikkelingen gaan snel en de impact van deze kankers op de levens van vrouwen en hun naasten is vaak enorm.

Lees verder
Daphne

Daphne overleden

6 oktober 2017

Vandaag heeft ons het verdrietige nieuws bereikt dat Daphne – een van de hoofdrolspelers uit Olijf’s campagne- op 4 oktober is overleden.

Lees verder
Berichten 1 tot 7 van 387