Baarmoederhalskanker

  1. 26 oktober 2020 Nathalie (31): 'De tumor was nog net te opereren. Ik leefde in een roes en wilde maar één ding: dit overleven.'
    Lees verder
  2. 5 oktober 2020 Erica (49): ‘In de skilift kwam ik tot mijzelf’
    Lees verder
  3. 26 juni 2020 Alexandra (34): 'Ik zei toch dat het mis was?! Ik wist het.'
    Lees verder
  4. 5 juni 2020 Melanie (32): 'Ach, dat lymfoedeem… ik ben jong. Gaat wel weer over’.
    Lees verder
  5. 20 mei 2020 Froukje (50): ’Artsen moeten naar patiënten luisteren!’
    Lees verder
  6. 7 november 2019 Elyse (30): 'Wat als ik het niet overleef?'
    Lees verder
  7. 7 november 2019 Karin (40): 'Het feit dat ik 33 was, kinderloos met een kinderwens, werd gewoon genegeerd.'
    Lees verder
  8. 7 september 2019 Bianca (37): ‘Gek genoeg zette baarmoederhalskanker mijn leven in perspectief en op de rit’
    Lees verder
  9. 1 september 2019 Wendy (32): 'Kanker... Terwijl ik me kiplekker voelde!'
    Lees verder
  10. 7 juni 2019 Amy (35): 'Hij kon de kanker al met het blote oog zien.'
    Lees verder
  11. 7 juni 2019 Jojanneke (31): ' Hoe ga je om met de late gevolgen van baarmoederhalskanker?'
    Lees verder
  12. 7 april 2019 Noortje (32): 'Mijn huisarts vertelde mij dat er PAP4 was geconstateerd en dat er al kwaadaardige kankercellen waren gevormd.'
    Lees verder
  13. 7 april 2019 Carline (28): 'De toekomst zal altijd lastig blijven. Maar we moeten erg positief blijven, want het is en blijft een vreselijke ziekte.'
    Lees verder
  14. 7 maart 2019 Bianca (38): ‘Het woord kanker dreunde maar door in mijn hoofd’
    Lees verder
  15. 7 maart 2019 Margo (37): 'De grootste les die ik heb geleerd door mijn ziek zijn? Wees trots op jezelf.'
    Lees verder
  16. 7 februari 2019 Chantal (28): ‘Kanker heeft veel verwoest, maar heeft me ook veel goeds gebracht’
    Lees verder
  17. 7 september 2018 Jacqueline (54): 'Ik denk dat veel vrouwen zo’n klacht negeren.'
    Lees verder
  18. 1 juli 2018 Kim (45): ‘Mijn kinderen vertellen dat ik baarmoederhalskanker had was loodzwaar’
    Lees verder
  19. 7 mei 2018 Judith (43): 'De kanker is uit mijn lijf, maar nooit uit mijn leven.'
    Lees verder
  20. 20 maart 2018 Josien (40): 'Ik vind het moeilijk dat de pijn zich in mijn buik bevindt; de kern van mijn vrouw-zijn.'
    Lees verder
  21. 20 maart 2018 Sabrina (41): 'Laat je niet bang maken'
    Lees verder
  22. 7 februari 2018 Babette (43): ‘Ik had geen idee hoe de toekomst eruit zou zien, ik wist alleen maar dat ik kanker had’
    Lees verder
  23. 7 januari 2018 Mariska (36): 'Later bestaat voor mij niet meer, ik heb het gevoel dat ik in reservetijd leef'
    Lees verder
  24. 7 januari 2018 Heidi (44): 'Wat als ik wel uitstrijkjes had laten maken? Was ik dan niet ziek geworden?'
    Lees verder
  25. 7 november 2017 Amanta (40): ‘Vanaf het begin wist ik: dit is foute boel maar het komt goed’
    Lees verder
  26. 7 oktober 2017 Jolanda (51): 'Het doet pijn als mensen schaamteloos vragen waarom ik zelf geen kinderen heb'
    Lees verder

Wil jij ook je ervaringsverhaal delen? Mail je verhaal dan naar online@olijf.nl.

Terug naar alle ervaringsverhalen >>